Cégünkről

Partnereink az autó- és elektronikai ipar vezető vállalatai közül kerülnek ki, mely területeken a minőségbiztosítás, minőségirányítás kiemelt szerepet kap.

Tevékenységünk

Tevékenységünk alapvetően két fő területből áll: autóipari és elektronikai alkatrészek minőségellenőrzéséből, valamint speciális, műszeres mérésekből.

Erősségünk

Munkatársaink a nap 24 órájában, heti hét napon át végzik munkájukat, mindig alkalmazkodva az aktuális megbízás folyamataihoz.

Elérhetőségek

KLK-CERTEX Kft.

Cím: 9800 Vasvár,
Járdányi professzor u. 6.
E-mail: info@klk-certex.hu
Kapcsolat

Kapcsolat

Karakó László ügyvezető igazgató

Mobil: +36305077864

E-mail: laszlo.karako@klk-certex.hu

 

Árajánlatok kérése, projektindítás

Kiss Ervin cégvezető

Tel.: +3694573050

Mobil: +36307464931

Fax: +3694371285

E-mail: ekiss@klk-certex.hu

 

Futó projektekkel kapcsolatos információk

Erdősi-Varga Gréta irodavezető

Tel.: +3694573050

Mobil: +36305492288

Fax: +3694371285

E-mail: greta.varga@klk-certex.huPartnereinkAudi Hungária Kft. Részletek

Audi Hungária Kft.

Az Audi Hungária Kft. győri gyára Magyarország egyik vezető ipari létesítménye, a nemzetgazdaság meghatározó vállalata. A világ legnagyobb autógyártójának fontos része, magas minőségű gépjárművek és motorok gyártója.

Delphi Hungary Kft. Részletek

Delphi Hungary Kft.

A Delphi szombathelyi gyára elsősorban európai járműipari gyártóknak szállít alkatrészeket, de termékei eljutnak más kontinensekre is.

GBM Manufacturing Részletek

GBM Manufacturing

A kínai vállalat mára úgy ismert, mint a világ vezető kerámiacserép gyártója.

General Motors Részletek

General Motors

A General Motors a világ egyik vezető autógyártója, hosszú éveken keresztül a világ legnagyobb járműkibocsátója volt. A társaság valamennyi földrészen jelen van gyártási és szervíztevékenységével, autóit a világ 140 országában értékesíti.

Glory Faith PCB Részletek

Glory Faith PCB

A Jiangmen Glory Faith PCB Co. Ltd. nyomtatott áramköröket gyárt. A társaság elsősorban nyomtatott áramköröket kutat, tervez, fejleszt, gyárt és értékesít. A Jiangmen Glory Faith PCB termékeit hazai és nemzetközi szinten forgalmazza.

Grundfos Hungária Kft. Részletek

Grundfos Hungária Kft.

A Grundfos Hungária Kft. a nemzetközileg is meghatározó német ipari csoport magyarországi tagja. Szivattyúkat gyártanak, megoldásokat kínálnak a vízellátás területeire.

Huppert Engineering Részletek

Huppert Engineering

A Huppert Engineering egy jelentős autóipari szolgáltató vállalat 1946 óta. Az alkatrészbeszállítók és a gyártók között működnek, mérnöki szolgáltatást végeznek az alkatrész fekjlesztésének elindulásától annak járművekbe történő beillesztéséig.

IKEA Industry Részletek

IKEA Industry

A svéd IKEA részesedése meghatározó a világ bútorkereskedelmében. A vállalat azonban nem csupán értékesíti bútorait, de gyártja és a világ számos országában gyártatja is azokat.

Knorr-Bremse Hungary Kft. Részletek

Knorr-Bremse Hungary Kft.

A Knorr-Bremse világszerte vezető gyártója a vasúti- és haszonjárművek fékrendszereinek piacán.A vállalat több mint 110 éve vezető a fékrendszerek innovációja és gyártása területén az egész világon.

Logitech Részletek

Logitech

A Logitech a világ egyik vezető gyártója a számítógépek kiegészítőinek piacán. A svájci székhelyű vállalat gyártókapicitásaival jelen van a világ minden pontján és a legjelentősebb informatikai vállalatok partnere.

Magna Steyer Részletek

Magna Steyer

A Magna Steyer egyike a világ legnagyobb márkafüggetlen mérnöki és gyártóvállalkozásainak. A cég székhelye Ausztriában van, gyártókapacitásai pedig a világ számos országában.

Mahle GmbH. Részletek

Mahle GmbH.

Az 1920 óta működő vállalat a könnyűfém dugattyúk jelentős gyártója. Mára elérték, hogy a világon forgalomba kerülő gépjárművek fele tartalmaz Mahle összetevőt.

Samvardhana Motherson Reflectec (SMR) Részletek

Samvardhana Motherson Reflectec (SMR)

Samvardhana Motherson Reflectec a legnagyobb visszapillantótükör gyártó a világon. A vállalat fejleszti, gyártja és értékesíti termékeit valamennyi kontinensen.

KLK-CERTEX Kft. - Magyar