Cégünkről

Partnereink az autó- és elektronikai ipar vezető vállalatai közül kerülnek ki, mely területeken a minőségbiztosítás, minőségirányítás kiemelt szerepet kap.

Tevékenységünk

Tevékenységünk alapvetően két fő területből áll: autóipari és elektronikai alkatrészek minőségellenőrzéséből, valamint speciális, műszeres mérésekből.

Erősségünk

Munkatársaink a nap 24 órájában, heti hét napon át végzik munkájukat, mindig alkalmazkodva az aktuális megbízás folyamataihoz.

Elérhetőségek

KLK-CERTEX Kft.

Cím: 9800 Vasvár,
Járdányi professzor u. 6.
E-mail: info@klk-certex.hu
Kapcsolat

Kapcsolat

Karakó László ügyvezető igazgató

Mobil: +36305077864

E-mail: laszlo.karako@klk-certex.hu

 

Árajánlatok kérése, projektindítás

Kiss Ervin cégvezető

Tel.: +3694573050

Mobil: +36307464931

Fax: +3694371285

E-mail: ekiss@klk-certex.hu

 

Futó projektekkel kapcsolatos információk

Erdősi-Varga Gréta irodavezető

Tel.: +3694573050

Mobil: +36305492288

Fax: +3694371285

E-mail: greta.varga@klk-certex.huCégünkről


A KLK-Certex Kft. 2003-as alapítása óta végzi partnerei megelégedésére válogatási és utómunka tevékenységét. Partnereink az autó- és elektronikai ipar vezető vállalatai közül kerülnek ki, mely területeken a minőségbiztosítás, minőségirányítás kiemelt szerepet kap, hiszen az előállított termékek felhasználására veszélyes üzem közben, közlekedés során kerül sor. Cégünk alapításának célja a magas minőségi követelményű gyártási folyamatok biztosítása.

Szolgáltatásunk nemcsak nélkülözhetetlen a gyártó cégek számára, hanem kifizetődő megoldást is jelent. Ránk bízhatja a szükséges minőségellenőrzést vizuális, nagyítós vizsgálattal, vagy akár műszeres méréssel. Tevékenységünk része az utómunka, így a sorja eltávolítása, hegesztés és felületkezelés is. Számíthat ránk termelési, csomagolási, raktározási folyamatok támogatásában is.

Munkánkat saját telephelyünkön és partnereink telephelyein végezzük, Magyarországon és külföldön, igény szerint a nap 24 órájában és hétvégén is.

Megbízhatóságunkról meggyőződhet kiterjedt referencia-hálózatunk alapján is. Kezdetektől kapcsolatban vagyunk nagy ipari gyártó vállalatokkal, valamint beszállítóikkal. Kapcsolatainkat arra a vezérelvünkre alapozzuk, miszerint a megbízóink megelégedettsége az elsődleges. Célunk az, hogy partnereink magas szintű minőségi és biztonsági előírások mellett működtetett termelési tevékenysége akadálymentes legyen, ehhez biztosítjuk mi a kifogástalan alapanyagok gyártósorra kerülését.

Szolgáltatásunk erőssége, hogy - akár partnereink telephelyén - folyamatosan kontrolláljuk a termelésbe szánt alapanyagokat, kiszűrjük és elkülönítjük a hibás alkatrészeket. Szükség szerint képviseljük megbízónkat a beszállítók felé, és elemzéssel segítünk az előforduló hibák forrásának felderítésében. A minőségbiztosítás kérdését a kockázatok, a termékbiztonság és a felelősségvállalás felől közelítjük meg.

Tevékenységünk hatékonyságát folyamatosan auditált minőségellenőrzési folyamataink garantálják. Levesszük partnereink válláról a munkatársak betanításával és alkalmazásával járó terheket, telephelyünkön történő munkavégzés esetén pedig más munkafolyamatra szabadul fel az egyébként válogatásra, minőségellenőrzésre fenntartott gyártóterület.

Az általunk végzett munka növeli megbízóink költséghatékonyságát, és biztosítja a gyártósorok selejtmentes alapanyag-ellátását.
Vissza az előző oldalra!
KLK-CERTEX Kft. - Magyar